Известие

Collapse
No announcement yet.

Взаимно заменяемост вентилатор за охлаждане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Така и така този не работи и ще търсиш друг за да го сменяш, защо не пробваш да го отремонтираш? Пък ако не стане, меткаш го. Повече от това няма да го повредиш.
    Имаш право. Ще се опитам преди да купя нов. Четки имам доста в къщи от флексове, перални и прахосмукачки, пък и да не станат- едни четки са 2 лева. Въпроса е как се разкапсулова капсулован двигател?

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
    При мен единия вентилатор стържеше при пускане! Свалих го и го разкапсуловах, оказа се че е лагер, смених го и сега си работи перфектно!
    Колега, ти как успя да го отвориш и да го ремонтираш и после да го затвориш и целостта му да не мръдне. Имам предвид тоя двигател капаци няма (или има, но с нитове?), как го събра после, в същия вид и със съосие и прочие
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Имам подозрение, че за версията с 2 перки трябва да става от либра или капа 2.4 дизел например...

За разкапсуловането не е ли само супер силно стисната чашката ?
      Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
        Имам подозрение, че за версията с 2 перки трябва да става от либра или капа 2.4 дизел например...

За разкапсуловането не е ли само супер силно стисната чашката ?
        Да стисната е чашката, за съосието влиза си без проблем! След това го затворих и с полуавтомат направих две малки заварки, няма мърдане! Само не си спомням имаше ли четки вътре!
        Last edited by Megadet; d.m.y г., 18:26.
        Alfa 166jtd,1999

Comment

Working...
        X